II Jornada Eines per a la ràdio local: "Els continguts de la ràdio local: els programes"

11 JUN
2009

 La Federació de Ràdios Locals de Catalunya (FRLC) estrenarà una sèrie de microespais que tenen l’objectiu de promocionar i difondre el turisme de poblacions d’arreu del país. Cada un d’aquests programes, que produeixen i realitzen les emissores associades a la Federació, està dedicat a un municipi diferent. “Amb aquesta iniciativa volem que cada una de les emissores que formen part de la Federació realitzi un programa on tinguin l’oportunitat de vendre el patrimoni, la gastronomia o la cultura del seu territori”, explica el president de la FRLC, Manel Ramon.
Cada emissora té llibertat a l’hora da realitzar el seu espai, ja que “poden incorporar un tall de veu de l’alcalde o del responsable de promoció turística, posar-hi música, etcètera”, manifesta Ramon. Aquests microespais, que tenen una durada d’entre 3 i 5 minuts, estaran a disposició de totes les emissores adherides al web de la Federació (www.radiolocal.cat). “Es tracta d’una sèrie de programes pensada per ser emesa durant l’estiu o també de cara a la nova temporada”, destaca Ramon.
La iniciativa per a la realització d’aquests microespais va sorgir en el decurs de la segona jornada Eines per a la ràdio local, organitzada per la Federació sota el títol “Els continguts de la ràdio local: els programes”. La trobada va comptar amb l’assistència de responsables de continguts de més d’una vintena d’emissores locals d’arreu dels territoris de parla catalana. Passades les vacances d’estiu, es preveu que tingui lloc una tercera jornada dedicada a les audiències de les ràdios municipals.

Junta General
A més, en el marc de la trobada, també va tenir lloc la Junta General Ordinària de la Federació, que va servir per aprovar el pressupost per a aquest any i donar a conèixer la memòria d’activitats de l’associació.

Documentació d´interès

Galeria d´imatges

Informacions i esdeveniments d'interès per a la comunicació local.

(c) 2012. Federació de Mitjans de Comunicació Locals de CatalunyaDESARROLLO WEB