El PP de Catalunya afirma que CiU pactarà amb ERC abans que fer-ho amb ells

04 NOV
2010

Pere Calbó ha afirmat que si després de les eleccions CiU no té majoria absoluta i ha de triar entre ERC i el PP català per governar l’elecció serà Esquerra: “No tenim cap dubte”, ha apuntat. El dirigent popular considera que el partit que lidera Artur Mas està en una “deriva independentista”.

També ha parlat sobre el recursos que la seva formació ha presentat contra l’ús del català en administracions públiques i ha criticat la política lingüística de la Generalitat: “En molts casos s’ha substituït la política de foment de la llengua per les imposicions lingüístiques”.

En relació al fenomen de la immigració Calbó ha defensat la campanya que està fent el PP sobre aquest tema, afirmant que s’ha de parlar de la immigració perquè “en alguns barris hi ha problemes d’integració”. I ha lamentat les crítiques rebudes de la resta de partits: “Ens sentim perseguits i ens han volgut criminalitzar”.

I també podreu escoltar una entrevista telefònica al president de PIMEC, Josep González, recentment reelegit com a president de la patronal catalana de les petites i mitjanes empreses catalanes.

González ha donat suport a la candidatura de Joan Rosell a la presidència de la patronal espanyola CEOE; “Em semblaria molt bé que fos el president de la CEOE”.

A la tertúlia hi han participat els periodistes Jaume Clotet i Jordi Olivella i la presidenta de la Federació Catalana d'Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes , Mònica Sabata.
 

Informacions i esdeveniments d'interès per a la comunicació local.

(c) 2012. Federació de Mitjans de Comunicació Locals de CatalunyaDESARROLLO WEB