Què és la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya

La Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya (FMCLCat) va nèixer l'any 1996 amb el nom de Federació de Ràdios Locals de Catalunya  amb l’objectiu de potenciar la comunicació radiofònica de proximitat. L’assessorament tècnic i jurídic, la formació dels professionals i col.laboradors, i el subministrament de programació de suport són els eixos principals d’actuació de la Federació..

La FMCLCat està integrada per emissores de ràdios locals de titularitat municipal i associacions culturals dels Països Catalans.

La FMCLCat agrupa actualment un centenar d’emissores locals i el seu objectiu és representar totes les emissores municipals del país, així com establir llaços de cooperació amb les emissores de proximitat i associacions d’emissores locals de l’àmbit comunicatiu de parla catalana.

Des de l'1 de juny de 2012 la Federació de Ràdios Locals de Catalunya pasa a anomenar-se FEDERACIÓ DE MITJANS DE COMUNICACIÓ LOCALS DE CATALUNYA obrint la porta a qualsevol mitjà, escrit o audiovisual, de titularitat municipal.

Informacions i esdeveniments d'interès per a la comunicació local.

(c) 2012. Federació de Mitjans de Comunicació Locals de CatalunyaDESARROLLO WEB