NOTÍCIES
Ràdio Cubelles convoca una nova edició del Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari

Ràdio Cubelles convoca una nova edició del Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari

El certamen que arriba a la 28a edició repartirà 3.840 € en premis. En aquesta edició, el dibuix que il·lustra el cartell del Concurs és obra de Lucía Olivella Fernández de l'institut Les Vinyes de Cubelles

Ràdio Cubelles i la Regidoria de Comunicació, convoca per vint-i-vuit any consecutiu el Concurs de Contes i Narració Breu “Víctor Alari”, en record i homenatge de qui fou el primer director del mitjà de comunicació local. Les bases es poden consultar íntegrament al web municipal (www.radiocubelles.cat). 

L'Ajuntament de Cubelles aporta 3.840 euros en premis, després que en l'edició de l'any passat s'augmentessin el nombre de premis, categories i modalitats. En les edicions anteriors havia estat de 2.080 euros.

El concurs estableix que les obres han d’estar escrites en llengua catalana, i s’han de presentar com a màxim fins a l'11 de març a:

  • Per correu electrònic a [email protected] 
  • L’Oficina d’Informació i Participació Ciutadana - OPIC (C/Joan Roig i Piera, 3-5)
  • A través de la seu electrònica (https://ovac.cubelles.cat) utilitzant el tràmit instància genèrica i validant-se mitjançant certificat electrònic (si no en disposeu de cap, doneu-vos d’alta gratuïtament a https://idcatmobil.seu.cat/)  

Com ja és habitual, els premis s’estableixen per categories: Infantil (de 8 a 11 anys), Juvenil (12 a 17) i Adult (majors de 18 anys). Tots els premis de la categoria Infantil estan formats per vals de compra en material escolar als establiments col•laboradors, a excepció dels de la categoria Juvenil i Adult que seran econòmics. Cal destacar, l'ampliació de premis en el conjunt de categories, en especial a les categories Infantil i Juvenil.