NOTÍCIES
RàdioSeu obre la presentació de treballs al Premi Joles Sennell de contes infantils

RàdioSeu obre la presentació de treballs al Premi Joles Sennell de contes infantils

Els originals es poden enviar fins al 7 de maig de forma telemàtica. El certamen, organitzat per la Biblioteca Sant Agustí i RàdioSeu, compta amb 5 categories per a totes les franges d’edat

La Biblioteca Sant Agustí, RàdioSeu i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell han obert el termini de presentació de treballs al Premi Joles Sennell de contes infantils. Aquest és el setè any que es concedeixen aquests guardons i la 14a edició des que es va crear el Concurs Contes que Compten. Els originals es poden enviar telemàticament fins al 7 de maig.

El concurs premiarà un any més contes adreçats al públic infantil i escrits per autors de totes les edats. Hi ha guardons en un total de cinc categories, dividides en cinc franges d’edat: A (10-11 anys), B (12-13 anys), C (14-15 anys), D (16-17 anys) i E (majors de 18 anys). En cada categoria s'atorgaran dos premis, a banda dels accèssits que decideixi el jurat.

Els contes han de ser inèdits i escrits en català. La temàtica és lliure. No poden haver estat premiats prèviament en d’altres concursos i només es pot presentar una narració per participant. L’extensió màxima és de fins a 5 pàgines en format DIN-A4, en lletra Arial mida 12, interlineat doble i marges de 3 centímetres.

Bases del Premi Joles Sennell 2023

Tramesa telemàtica

Els treballs s'han de fer arribar de forma telemàtica al següent enllaç: https://goo.gl/KVyB6P. Cal adjuntar-hi el conte en format PDF, amb la portada (on hi ha de constar el títol, un pseudònim i la categoria), juntament amb un fitxer amb el DNI o el passaport digitalitzat de l’autor. Per a qualsevol dubte sobre la presentació dels contes, es pot contactar amb la Biblioteca Sant Agustí ([email protected]) o bé amb RàdioSeu ([email protected]).