NOTÍCIES
Darrers dies per a presentar treballs periodístics als Premis Mañé i Flaquer

Darrers dies per a presentar treballs periodístics als Premis Mañé i Flaquer

Els premis de Periodisme Mañé i Flaquer es lliuraran divendres 25 de novembre en una gala a Torredembarra

L’Ajuntament de Torredembarra i el Col·legi de Periodistes recorden que queden ja pocs dies per a presentar projectes al certamen, que arriba a la 35a edició.

Concretament el termini per presentar treballs acaba en menys de dues setmanes, el 14 d’octubre. S’hi poden presentar articles, fotografies i treballs audiovisuals que s’hagin publicat o emès durant el darrer any, des de l’1 de setembre de 2021, fins al 31 d’agost d’enguany.

En aquesta edició es mantenen quatre categories. La més ben dotada, amb 8 mil euros, és la destinada a treballs sobre el Camp de Tarragona. Hi poden concórrer periodistes i mitjans d’arreu del món. 

El premi de Periodisme Turístic, dotat amb 6 mil euros, també està obert a autors d’arreu, mentre que de Periodisme Local està reservat a periodistes del Camp de Tarragona.

El premi que completa el palmarès és el de Fotoperiodisme, que enguany comptarà amb jurat propi, presidit per Pilar Aymerich, Premi Nacional de Fotografia i Creu de Sant Jordi.

Els premis Mañé i Flaquer són dels més antics i més ben dotats de Catalunya. Estan organitzats per l’Ajuntament de Torredembarra i el Col·legi de Periodistes, amb el suport de Repsol i el Port de Tarragona.