NOTÍCIES
Venen nous temps als mitjans de proximitat

Venen nous temps als mitjans de proximitat

Des de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya (FMCLCat) volem ser un suport per a tots els mitjans de comunicació de proximitat.

Estem en un moment d’incertesa, de canvis accelerats que ens obliga a adaptar-nos ràpidament per tal de seguir sent útils a la ciutadania i aportar valor afegit.

Des de la Federació volem contribuir a ser un actor més i treballar al costat dels que ja ho fan, per tal de sumar i detectar noves necessitats del sector.

Tenim molts reptes per davant: la convergència multimèdia, la transformació digital, els nous hàbits de consum, la Llei de l’Audiovisual, els models de gestió dels mitjans públics...  fronts que ens uneixen i que si treballem plegats i en col·laboració, estic convençuda que ens en sortirem reforçats.

Per això buscarem sinergies i defensarem tot allò que contribueixi a consolidar  els mitjans de proximitat, una veu que volem reivindicar com a necessària per garantir una democràcia saludable a les nostres ciutats i pobles i que  ha de tenir un paper actiu dins l’ecosistema comunicatiu català.

Es un honor i una responsabilitat posar-me al capdavant de la Federació i per això agraeixo als socis i sòcies la seva confiança. I Ho faig amb una Junta Directiva de luxe amb algunes noves incorporacions i altres que repeteixen però que  comparteixen la mateixa il·lusió i entusiasme que jo per ser una palanca per tot el sector.

Mònica Lablanca, presidenta de la FMCLCat i directora de Cugat Mèdia