NOTÍCIES
Mònica Lablanca agafa el relleu d’Eduard Garcia a la presidència de la FMCLCat

Mònica Lablanca agafa el relleu d’Eduard Garcia a la presidència de la FMCLCat

El canvi es va produir a l’assemblea general que aquest any es va fer al Mercat de l'Audiovisual

La directora de Cugat Media, Mònica Lablanca, ha estat escollida per unanimitat nova presidenta de la Federació de Mitjans de Comunicació de Proximitat, agafant el relleu d’Eduard Garcia, director de Ràdio Palau. Garcia ha renunciat al càrrec per motius personals després de gairebé 6 anys, però no abandona la Junta de l’entitat ja que passa a ser sots president 2on. Fins ara Lablanca era sots presidenta 1a qui, en el marc de l’assembla general ordinària, va ser escollida amb la unanimitat de la vintena de representants d’emissores que hi van assistir.

La primera dona presidenta de la Federació, es va mostrar molt il·lusionada per les tasques a assumir i va insistir en la necessitat ‘que la Federació segueixi sent més que mai un referent del sector en un moment determinant pel futur dels mitjans de proximitat’.

Per la seva banda Garcia va valorar el seu mandat com a difícil a causa de la pandèmia, però no obstant això ‘hem aconseguit seguir al peu de canó, oferint formacions i assessoraments als mitjans federats en un moment que tots estàvem assumint molts reptes de gran magnitud’. Garcia va afegir que aquests darrers mesos ha estat molt destacable la feina encetada de nou ‘per mirar de negociar les tarifes que reclamen entitats com AGEDI i que cal acabar de reblar’.

L’assemblea general de 2022 va tenir lloc l’1 de juny a Granollers coincidint amb el Mercat de l’Audiovisual, on la Federació precisament també hi va portar a terme una jornada informativa sobre la situació del pagament de drets d’autor que reclamen AGEDI-AIE.