NOTÍCIES
CONSENSUAR CRITERIS per minorar les tarifes reclamades per AGEDI-IAE

CONSENSUAR CRITERIS per minorar les tarifes reclamades per AGEDI-IAE

Us demanem la màxima col·laboració en la recopilació de la informació

La Federació de Mitjans de Comunicació Local de Catalunya, d’acord amb els advocats de la Federació de Municipis de Catalunya i de l’Associació Catalana de Municipis estem recopilant dades per consensuar criteris que ens ajudin a modular minorant les tarifes reclamades per AGEDI-AIE, tant en la base gravable, paràmetres d’intensitat d’ús del repertori, audiència, com en el període temporal reclamat inicialment en els seus requeriments.

Els criteris de les tarifes proposades per AGEDI-AIE es van definir en el marc de les negociacions tarifaries amb l’Asociación Española de Radiodifusión Comercial (AERC) per ràdios comercials, amb unes mínimes previsions especials per a les ràdio públiques. Hem de veure quins arguments podem aportar per modular els criteris en la seva aplicació a les ràdios públiques; els seus volums d’audiència, la població censada i també la delimitació de les partides a incloure a efectes del càlcul d’ingressos.

En aquest sentit, amb l’objectiu de fer arribar als nostres advocats especialistes en el tema tota la informació del sector de la ràdio local pública necessària, us farem arribar una consulta de dades del vostre mitjà. Us demanem la màxima col·laboració en la recopilació de la informació.

També hem iniciat converses amb organitzacions de  l’estat espanyol, que representen els interessos dels mitjans locals públics. Hem parlat amb EMA-RTV d’Andalusia, EMUGA de Galicia i la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. La finalitat és homogeneïtzar, també, aquests criteris a nivell de l’estat espanyol.