NOTÍCIES
El Concurs Víctor Alari 2022 arriba a la seva 26a edició

El Concurs Víctor Alari 2022 arriba a la seva 26a edició

El concurs ofereix diferents modalitats: narrativa, poesia, relat negre, guió radiofònic, dedicat a la dona i el premi a la millor lletra d'una cançó

L'emissora municipal, Ràdio Cubelles ha convocat la 26a edició del concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari, en reconeixement a qui fou el seu primer director. Per tal d'afavorir una major concurrència s'ha ampliat el termini de presentació d'obres que es poden presentar de la següent manera:

Les obres concursants s'han d'enviar a l'Oficina d'Informació i Participació Ciutadana - OPIC (C/Joan Roig i Piera, 3-5 de Cubelles CP:08880), fins al 14 de març de 2022, a les 13h. o a través de la seu electrònica (https://ovac.cubelles.cat) utilitzant el tràmit instància genèrica i validant-se mitjançant certificat electrònic (si no en disposeu de cap, doneu-vos d'alta gratuïtament a https://idcatmobil.seu.cat/). També es poden fer arribar al concurs enviant-les al correu electrònic ([email protected]). 

El concurs ofereix diferents modalitats: narrativa, poesia, relat negre, guió radiofònic, dedicat a la dona i el premi a la millor lletra d'una cançó.

Bases: http://www.radiocubelles.cat/files/doc106/bases-concurs-contes-2022-a5-2.pdf

Més informació a: http://www.radiocubelles.cat/pl9/noticies/novetats-de-la-radio/id377/26e-concurs-victor-alari-2022.htm

PREMI GUIÓ RADIOFÒNIC

En aquesta modalitat: Els guions tindran una extensió mínima de 2 pàgines (DIN A 4) i no poden superar en cap cas les 8 pàgines (DIN A 4). El tipus de lletra utilitzada serà ARIAL 12, amb una separació entre línies d'1.5. El tema de la història serà lliure, però es valorarà la proximitat amb formats radiofònics identificables (informatius, programes d'entrevistes, magazines d'humor, ràdio novel·la, entre d'altres). Al format del guió, s'haurà d'indicar davant de cada paràgraf el nom del personatge que el diu. També s'ha d'indicar en línia separada, de manera que destaqui, el lloc on ha d'anar MÚSICA o FX (Efectes especials). Ràdio Cubelles es reserva el dret de modificar el muntatge musical si ho creu oportú. Es lliuraran 5 còpies del guió en paper i 1 en suport digital (CD/ correu electrònic a [email protected]), indicant al sobre Categoria: PREMI GUIÓ RADIOFÒNIC. L'obra guanyadora podrà ser emesa per Ràdio Cubelles (en directe o diferit), en els mesos següents al lliurament del premi. En aquesta modalitat es premiarà el millor guió de ficció escrit en llengua catalana, que podrà ser radiat per Ràdio Cubelles, en una única categoria: Categoria Adult (a partir de 18 anys) 1r premi: 300€ El premi de Guió Radiofònic serà de dotació econòmica.