NOTÍCIES
Ràdio Associació de Catalunya, convoca la 22a edició dels seus Premis

Ràdio Associació de Catalunya, convoca la 22a edició dels seus Premis

Els interessats poden consultar les bases de la convocat ria i el formulari d’inscripció ahttp://radioassociacio.cat/?p=7254

Ràdio Associació de Catalunya obre avui el període de presentació de candidatures dels 22ns Premis Ràdio Associació per reconèixer, un any més, la feina dels professionals i amateurs que han acompanyat l’oient durant el darrer any amb emissions fetes entre el 17 d’abril de 2021 i el 18 de març del 2022, data en què finalitza el període de presentació dels treballs. En els moments que vivim, la informació i la companyia segueixen sent fonamentals. Aquesta labor continuada i inesgotable es reflectirà en els Premis Ràdio Associació i Guardó 1924, com venim fent des de fa 22 anys.

Com sempre, la convocatòria s’adreça a tots els territoris de parla catalana, fent èmfasi en les diferents especificitats tecnològiques i humanes.  

 Els interessats poden consultar les bases de la convocat ria i el formulari d’inscripció a http://radioassociacio.cat/?p=7254 . Ràdio Associació de Catalunya, SCCL, dóna nom a aquests premis consolidats i de referència, que conserven la denominació de l’emissora que als anys 30 del segle passat, va ser també referent professional i tecnològic.