NOTÍCIES
Ràdio Castellar reforça els continguts i la difusió de podcasts

Ràdio Castellar reforça els continguts i la difusió de podcasts

Ràdio Castellar també està començant a treballar continguts pensats exclusivament per aquest format com l’espai Històries de Castellar, una sèrie de programes on es recreen alguns dels fets més curiosos o sorprenents que s’han viscut al municipi en les darreres èpoques

Després d’uns mesos en fase de proves, Ràdio Castellar ha reforçat la seva aposta de redifusió de continguts a la carta ampliant i millorant la secció de podcast de l’emissora municipal. En concret, la majoria d’espais compten amb podcasts que es poden escoltar a la secció de ràdio del web lactual.cat però ara també s’ofereixen a les importants plataformes internacionals Ivoox i Spotify que sumen milions de seguidors a tot el planeta.

Ara ja es poden accedir als continguts de programes com A les portes de Troia, La Redacció, l’Informatiu, El Bar de Abajo, La Carpeta de  l’Avi, Renaixença o Estils. En el cas del programa A les portes de Troia ja fa diverses temporades que s’ofereix en format podcast ja que s’emet a més d’una vintena d’emissores municipals de tot Catalunya i compta amb milers de descàrregues.

 La nova aposta per aquestes plataformes de podcast respon a la necessitat de continuar oferint els continguts de l’emissora municipal a les plataformes socials com ja es fa a Twitter, Facebook, Youtube i Instagram, espais on interactuen milers de seguidors de l’actualitat castellarenca. En aquest sentit, el 2021 no ha millorat els resultats de 2020 que van ser excepcionals per l’impacte informatiu generat per la pandèmia, moment d’un ús intensiu del món digital com no s’havia viscut mai, i que va aconseguir gairebé doblar les descàrregues del web de l’emissora municipal i va disparar els usuaris únics durant uns quants mesos, els del confinament.

Amb aquest nou pas a les plataformes de podcast, Ràdio Castellar també està començant a treballar continguts pensats exclusivament per aquest format com l’espai Històries de Castellar, una sèrie de programes on es recreen alguns dels fets més curiosos o sorprenents que s’han viscut al municipi en les darreres èpoques.