NOTÍCIES
Últims dies per presentar treballs al Premi de Periodisme Mañé i Flaquer

Últims dies per presentar treballs al Premi de Periodisme Mañé i Flaquer

Aquests són els últims dies per presentar candidatures al Premi de Periodisme Mañé i Flaquer, que enguany arriben 34a edició. En concret, les persones interessades tenen de temps fins aquest divendres dia 22 per fer arribar els seus treballs a l'Ajuntament de Torredembarra.

Enguany es tornen a convocar les quatre categories que ja hi havia l'any passat: el Premi de Periodisme Camp de Tarragona, amb una dotació de 8.000 euros; el de Periodisme Turístic, amb 6.000 i l'encàrrec d'un treball remunerat sobre Torredembarra; el de Comunicació Local; i el de Fotoperiodisme, premiats amb 3.000 cada un.
La presidenta de la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Coia Ballesté, destacava durant la presentació dels premis la importància de premis com aquest per valorar el bon periodisme en l'època de les fake news i la revolució digital.
Al premi es poden presentar treballs publicats o emesos a qualsevol mena de mitjà entre l'1 de setembre de 2020 i el 31 d'agost del 2021. Les bases per participar i la forma de lliurar les candidatures es poden trobar a la pàgina web dels premis. El lliurament dels guardons tindrà lloc el 26 de novembre.