NOTÍCIES
Ara que tinc 20 anys (Opinió - Sergi Garcés)

Ara que tinc 20 anys (Opinió - Sergi Garcés)

"Ràdio Sabadell és molt més que una emissora. I ho volem continuar sent. Fidels a la nostra esència. L’esència del mitjà que ens ha fet grans"

Ara que fem 20 anys o, com diu la cançó, ara que ja els tenim, no es tracta de fer cap introspecció, ni cap viatge al passat. No es tracta de preguntar-se on érem i què fèiem ara fa 20 anys. No volem viure del com estàvem llavors, quan algú va decidir trencar el silenci que acompanyava la ciutat, i del com ens veiem ara. No és res de tot això. Aquests 20 anys són només motiu de celebració. De celebrar-ho i de felicitar-nos pel camí fet i, encara més important, de tot el que ens queda encara per recórrer. Perquè aquesta és la millor notícia d’aquests 20 anys de Ràdio Sabadell: el futur. I és que, si tirar la vista enrere ens permet assaborir amb orgull, amb molt d’orgull, la feina feta fins ara, com hem complert amb la vocació de servei, estant sempre al costat de la ciutat i de la seva gent, o la nostra reconeguda condició d’escola de grans professionals que ara lideren projectes en els principals mitjans de comunicació del país, també és de justícia dir que som això i molt més. Que Ràdio Sabadell és i vol ser molt més.

I és que com a ciutat de ràdio, Sabadell i els sabadellencs i sabadellenques ho portem al nostre ADN. Som així. No tenim cap altra manera d’entendre-ho tot plegat. L’impuls que ens donen aquests primers 20 anys de vida no és més que la garantia que no hem fet res. Que tot està per fer. I no tanquem cap porta. És per això que fa temps que Ràdio Sabadell és molt més que una emissora. I ho volem continuar sent. Fidels a la nostra essència. L’essència del mitjà que ens ha fet grans. Però mirant de donar resposta a tot allò que ens demani la nostra gent. El veritable motor que ens ha portat fins aquí.

Aquí queda la voluntat de fer-ho possible. I, si voleu, d’aquí 20 anys, quan faci 20 anys que tinguem 20 anys, ho tornem a celebrar i ens dieu si hem estat capaços d’aconseguir-ho.  

Sergi Garcés, cap d’Antena de Ràdio Sabadell