NOTÍCIES
Els Premis de Comunicació Local 2021 ja tenen finalistes

Els Premis de Comunicació Local 2021 ja tenen finalistes

Els guanyadors es donaran a conèixer el 29 de setembre en el marc del 22è Mercat Audiovisual de Catalunya

El jurat dels Premis de Comunicació Local 2021 han donat a conèixer els finalistes. En total s’han presentat als guardons 104 projectes, onze més que l’any passat, de 20 televisions i 35 ràdios de proximitat.

Els guanyadors es donaran a conèixer el 29 de setembre en el marc del 22è Mercat Audiovisual de Catalunya.

En la categoria de millor mitjà els finalistes són: Televisió: Canal Reus TVCanal Blau i Canal 10 Empordà.  Com a millor Ràdio: Orgull RàdioRàdio Tordera i EMUN FM Ràdio. A l’apartat de Digitals: betevéLa Veïnal i Diari de Barcelona

I en la categoria de continguts audiovisuals els finalistes són: Vídeo: Gastromòbil (Canal Reus TV), Èm çò qu’èm (Lleida Televisió) i Operació Paki (Televisió de Cardedeu). Àudio: Col·lectius en xarxa (Ràdio Premià de Mar), Soc jove, i encara visc a Sant Quirze (Ràdio Sant Quirze) i Palau Notícies (Ràdio Palau).

Multimèdia: Tu qui ets. I ara què? (Vallès Visió), Testimonis d’una pandèmia (Ràdio Sant Andreu), projecte transversal web cugat.cat (Cugat Mèdia).

La tercera categoria és la de millor professional, que enguany distingirà Sílvia Garcia, periodista de Tarragona Ràdio, de qui es destaca que, amb més de 35 anys de professió, “és una de les veus més conegudes de la ciutat i un referent del periodisme musical a Tarragona i a Catalunya”.

Les tres modalitats de la categoria de mitjans estan dotades amb 2.000 euros cadascuna, i la resta amb 1.500.

El jurat ha estat presidit per Juan Cal, exdirector executiu del Grup Segre, amb Josep Maria Martí, director de l’Observatori de la Ràdio, com a secretari, i format per Montse Abad, productora de televisió; Joan Maria Morros, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Noemí Cuní, periodista i vicepresidenta del Clúster Audiovisual de Catalunya; Pep Vilar, director d’Informatius de TVE i, Alba Tosquella, directora de Comunicació i Màrqueting de la Fundació Catalunya La Pedrera.