NOTÍCIES
El programa Carrer Major guanya la Petxina Km. 0 del Col·legi de Periodistes de Tarragona

El programa Carrer Major guanya la Petxina Km. 0 del Col·legi de Periodistes de Tarragona

L’espai, presentat per Eduard Virgili hi participen Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ràdio La Selva, La Nova Ràdio, Ràdio L’Hospitalet de l’Infant, Ràdio Montblanc, Ona la Torre i BXC Ràdio, amb la Xarxa de Comunicació Local

El programa Carrer Major s’ha endut el premi Petxina Km. 0 atorgat pel Col·legi de Periodistes de Tarragona. El guardó es va lliurar al Teatret del Serrallo en el marc de la Festa de les Petxines de la Informació.

L’espai, presentat per Eduard Virgili hi participen Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ràdio La Selva, La Nova Ràdio, Ràdio L’Hospitalet de l’Infant, Ràdio Montblanc, Ona la Torre i BXC Ràdio, amb la Xarxa de Comunicació Local, ha estat guardonat per la tasca de difusió de la realitat del territori.

Cuinat a foc lent i sobretot amb producte de proximitat, això és el Carrer Major de les ràdios locals del Camp de Tarragona amb La Xarxa de Comunicació Local.

Carrer Major havia estat nominada en aquesta categoria juntament amb Tarragona Ràdio amb motiu del desplegament realitzat pel seu 35è aniversari i NW La Revista de Reus pel seu desè aniversari.