NOTÍCIES
Ràdio Roda celebra els 70 anys amb un programa a l'exterior i amb Antoni Bassas de convidat especial

Ràdio Roda celebra els 70 anys amb un programa a l'exterior i amb Antoni Bassas de convidat especial

Ràdio Roda celebra els 70 anys amb un programa especial que s’emetrà en directe des del Jardins de La Blava i que es farà el diumenge 27 de juny, de les 10 del matí a les 2 del migdia.

L’emissora municipal Ràdio Roda (107.6FM) va fer 70 anys el setembre del 2020 i com que estàvem en plena pandèmia, vam deixar els actes de celebració per més endavant. Ha arribat el dia, doncs, de poder-ho celebrar amb aquest programa especial a l'aire lliure. Durant les quatre hores de programa, es comptarà amb la intervenció dels col·laboradors actuals de l’emissora i també es tindrà un record per a les persones que han parlat pels micros de l’emissora durant els últims anys. 

Entre les sorpreses que tenim preparades, podem avançar que el música Pep Poblet serà l’encarregat d’obrir el programa amb la sintonia que va fer per a l’emissora l’any 2004 i que es va utilitzar durant uns anys com indicatiu a l’inici dels programes. El saxofonista vindrà els jardins de La Blava a interpretar-la en directe.

També es comptarà amb el periodista Antoni Bassas, com a convidat especial del programa, per parlar de periodisme, del món de la ràdio i de la vida en general. Recordem que Bassas va inaugurar els estudis que actualment ocupa Ràdio Roda al carrer Ramon Martí, 42, des de principis dels anys 90.

Durant tot el programa, s'aniran escoltant talls de veu de diversos col·laboradors que han passat per l’emissora durant tots aquests anys.