NOTÍCIES
S'amplia el termini de participació al 25è Concurs literari Víctor Alari

S'amplia el termini de participació al 25è Concurs literari Víctor Alari

Les obres es poden presentar fins el 21 de març a través de la seu electrònica o per correu electrònic a [email protected]. Els originals també es poden lliurar presencialment fins el 19 de març a l'OPIC

L’emissora municipal, Ràdio Cubelles ha convocat la 25a edició del concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari, en reconeixement a qui fou el seu primer director. Per tal d'afavorir una major concurrència s'ha ampliat el termini de presentació d'obres que es poden presentar de la següent manera:

  • Fins el 19 de març de 2021, a les 14h. es poden enviar o lliurar de manera presencial a l’Oficina d’Informació i Participació Ciutadana - OPIC (C/Joan Roig i Piera, 3-5 de Cubelles CP:08880).
  • Fins  el 21 de març a través del correu electrònic: [email protected] indicant en l’assumpte la modalitat, categoria i pseudònim de la persona autora.
  • Fins  el 21 de març de 2021, a les 24h. a través de la seu electrònica (https://ovac.cubelles.cat), utilitzant el tràmit instància genèrica i validant-se mitjançant certificat electrònic (si no en disposeu de cap, doneu-vos d’alta gratuïtament a https://idcatmobil.seu.cat/).

En aquesta edició, el dibuix que il·lustra el cartell del Concurs és obra d'Artur Artís, alumne de l'institut Les Vinyes.

El concurs manté les modalitats de narrativa en les categories infantil, juvenil i adult, així com els premis de poesia en categoria Adult. També inclou el premi al millor guió radiofònic en categoria adult; l’especial relat negre (policíac, d’intriga o misteri) i el dedicat a la dona en categoria adult; i el premi a la millor lletra d’una cançó oberta a totes les edats.

A causa de les restriccions actuals per la pandèmia, l'edició d'enguany seguirà el mateix format que l'any passat. Els premis seran proclamats a través d'un programa especial a Ràdio Cubelles que tindrà lloc el divendres, 23 d’abril del 2021, a partir de les 19h.