NOTÍCIES
Ràdio Mollet celebra el seu 40è aniversari

Ràdio Mollet celebra el seu 40è aniversari

Ràdio Mollet s’ha consolidat com a referent informatiu

Aquest mes de gener Ràdio Mollet ha celebrat el seus 40 anys d’història. Ho han fet amb un programa especial en substitució de la tradicional festa de la ràdio que celebraven cada any, i que malauradament, la situació epidemiològica en va privar la celebració. En aquest  programa especial també s’ha donat a conèixer el Micròfon de l’any, el premi noticia de l’any i el reconeixement a entitats i col•laboradors de l’any.

Tot va començar en un garatge del carrer Saragossa quan tres aficionats a les ones van fer realitat unes primeres emissions. Van redactar la proposta de creació d’una ràdio municipal a Mollet del Vallès. L’Ajuntament va acceptar la proposta i els va cedir 3 sales de la planta cinquena de l’edifici de Jaume Primer. Finalment, el 22 de gener de 1981 Ràdio Mollet realitzava la primera emissió oficial.

Ràdio Mollet s’ha consolidat com a referent informatiu i malgrat l’aparició de noves maneres de comunicació, l’emissora s’ha anat adaptant i incorporant noves tecnologies, que han esdevingut ara en temps de pandèmia del tot imprescindibles.