NOTÍCIES
Jornada “Ràdio, Escola i Comunitat”

Jornada “Ràdio, Escola i Comunitat”

S'ha obert la inscripció a la Jornada virtual "Ràdio, Escola i Comunitat” que té per objectiu promoure una educació participativa, crítica i creativa i que tindrà lloc el 24 de febrer del 2021. La jornada està coorganitzada pel Departament d'Educació i el Consell de l'Audiovisual de Catalunya

Es tracta d'una jornada de formació adreçada als docents, però és oberta a tothom amb el propòsit de fomentar projectes educatius en què col·laborin diferents actors: emissores locals, ajuntaments, entitats dinamitzadores en l'àmbit de l'educació mediàtica  i centres educatius.

Descobreix la ràdio com una eina pedagògica que facilita l'articulació dels diferents espais curriculars amb la producció de continguts radiofònics significatius per l'alumnat i per tota la comunitat educativa. Et permetrà estimular les habilitats comunicatives orals i escrites, la creativitat i el pensament crític, el treball en equip i per projectes, el vincle amb les famílies i amb l'entorn social, malgrat els temps de pandèmia. Una multitud d'opcions que pots adaptar a la teva realitat posant de bracet l'educació i la ràdio.

Apunta't fins al 22 de febrer a la jornada, i connecta't el 24 de febrer!

Per més informació consulta el link https://www.educac.cat/jornada-virtual-radio-escola-i-comunitat-una-educacio-participativa-critica-i-creativa>"