NOTÍCIES
Ramon Puiggener es jubila després de 48 anys a Ràdio Tàrrega

Ramon Puiggener es jubila després de 48 anys a Ràdio Tàrrega

Ramon Puiggener va començar fent ràdio a l'edat dels 16 anys en el programa "Mi disco ideal" durant l'estiu. De seguida va veure que aquest era el seu camí, i un cop fet el Servei militar es va incorporar a la que ara és l'emissora municipal

Aquest 22 de gener el locutor de l'emissora municipal Ràdio Tàrrega, Ramon Puiggener, ha fet per últim cop el magazín De Boca en boca abans de fer efectiva la seva prejubilació.
Puiggener és un dels locutors històrics de Ràdio Tàrrega, i des del 1973 que hi ha estat vinculat d'una manera o altra.
Ramon Puiggener va començar fent ràdio a l'edat dels 16 anys en el programa "Mi disco ideal" durant l'estiu. De seguida va veure que aquest era el seu camí, i un cop fet el Servei militar es va incorporar a la que ara és l'emissora municipal.
Després ja van venir els primers magazins en català com "Nostra terra, nostra gent", fins a arribar a l'actualitat, on ha estat el locutor el magazín De Boca en Boca les últimes dècades.
Durant l’última setmana de treball l'emissora ha emès per sorpresa missatges que col·laboradors i treballadors han fet arribar per desitjar una bona nova etapa i recordar alguns dels moments viscuts al llarg dels 48 anys que Ramon Puiggener ha estat vinculat amb Ràdio Tàrrega, en les seves diferents etapes.
A partir de dilluns dia 25 de gener Aleix Cruz i Gemma Carceller seran les noves veus que s'encarregaran del magazín matinal i dels Informatius.