NOTÍCIES
Vilassar Ràdio fa un programa especial des de l’Hospital de Mataró

Vilassar Ràdio fa un programa especial des de l’Hospital de Mataró

Per homenatjar als i les professionals sanitàries que han estat a primera línia i posar cara al virus en aquests dies previs a les festes nadalenques

El passat 11 de desembre l’equip del “Parlant de tot”, magazín matinal de Vilassar Ràdio (Vilassar de Mar), es va desplaçar a L’Hospital de Mataró per realitzar un programa especial. Homenatjar als i les professionals sanitàries que han estat a primera línia i posar cara al virus en aquests dies previs a les festes nadalenques, era la intenció de Jaume Cabot, director de l’emissora i presentador de l’espai que porta 12 anys en antena.

El Dr Ramon Cunillera, Gerent del Consorci Sanitari del Maresme, Míriam Serra, Cap d’Àrea d’infermeria de l’Àrea Bàsica de Salut Mataró Centre, Montserrat Rovira, Infermera d’Urgències, el Dr. Ramon Boixeda, cap de Medicina interna i Esther Aguirre, Infermera de la Unitat de Cures Intensives (UCI), van ser els protagonistes del matí des de la Sala d’Actes de l’hospital, en què van retratar, de primera mà, aquests primers nou mesos de pandèmia, en molts casos amb emoció en recordar situacions dures que s’han viscut en els hospitals. L’edició va finalitzar amb l’espai quinzenal “Fem Salut” amb la presència de representants del CAP, les farmàcies i l’administració de Vilassar de Mar, per parlar de normatives, consells i el moment que es viu de la pandèmia en l’àmbit municipal.

Cal destacar que Vilassar Ràdio, recentment reconeguda com una de les tres millors  emissores locals de Catalunya ens els Premis de la Comunicació Local organitzats per la XAL, celebra aquest 2020, quaranta anys d’història. És la primera vegada que realitza un programa sencer des de la capital de Maresme, i és també, la primera emissora que entra a l’hospital de Mataró, per realitzar un espai en directe, des que es va inaugurar el 1999.