NOTÍCIES
Els Premis de Periodisme Mañé i Flaquer 2020 ha assolit una xifra rècord de participants

Els Premis de Periodisme Mañé i Flaquer 2020 ha assolit una xifra rècord de participants

El pròxim divendres 20 de novembre es donaran a conèixer els guardonats de la 33a edició dels Premis Mañé i Flaquer de Periodisme

 Enguany s’hi han presentat 185 treballs, una xifra rècord de participants que demostra la consolidació dels premis, que són dels més antics de Catalunya i que han rebut un nou impuls en els darrers anys amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes.

Els guardons, que compten amb una dotació global de 20.000 euros, estan convocats per l’Ajuntament de Torredembarra i el Col·legi de Periodistes amb el suport de Repsol i, per primer cop, del Port de Tarragona.

 En aquesta edició s’estrena una nova categoria, la de fotoperiodisme, en què s’han presentat 48 obres.

 La categoria Camp de Tarragona, dotada amb 8.000 euros, està destinada a treballs que parlin de la demarcació tarragonina però s’admeten candidats de qualsevol part del món.

 La categoria més consolidada és la de periodisme turístic, dotada amb 6.000 euros. S’hi han presentat 61 propostes de diferents parts del món, 19 més que l’any passat.

 D’altra banda, 48 treballs (23 al 2019) seran objecte de deliberació a la categoria de Comunicació Local. La dotació econòmica d’aquest premi és de 3.000 euros i només hi opten periodistes que treballen al Camp de Tarragona.

 La gala de lliurament del premi tindrà lloc divendres, 20 de novembre, al Pati del Castell de Torredembarra i s’oferirà en directe per streaming a la televisió TAC12 i per Ona La Torre