NOTÍCIES
Jornada de formació sobre nous reptes informatius de proximitat

Jornada de formació sobre nous reptes informatius de proximitat

La FMCLCat ofereix aquest 23 d'octubre la jornada de formació sobre informatius a càrrec de la periodista Coia Ballesté

El 23 d’octubre la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya ofereix la jornada de formació ‘Els nous reptes informatius de proximitat’ que oferirà la periodista Coia Ballesté, vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya i delegada de la CCMA a Tarragona i a les Terres de l’Ebre. La formació tindrà lloc després de l’assemblea general de la FMCLCat entre les 11:30h i les 13:30h com a aposta per seguir posant sobre la taula espais de formació i de debat per a les emissores federades.

El passat 1 d’abril teníem prevista una jornada per abordar quins eren els nous reptes informatius de principis d’aquest segle XXI, però, segons el president de la Federació, Eduard Garcia, ‘poc imaginàvem que el principal repte seria a nivell local una pandèmia d’abast mundial que ens faria replantejar de cop les nostres estructures de dalt a baix i haver d’adaptar-nos en pocs dies a un repte informatiu d’aquesta magnitud’.

Precisament per analitzar aquest i altres reptes proposem de nou aquesta jornada de formació amb un plantejament pràctic i reflexiu alhora. Per assistir-hi presencialment (amb aforament limitat) a la sala d’actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Barcelona (Rbla. Catalunya, 10) o bé de forma telemàtica, cal inscripció prèvia gratuïta a [email protected].