NOTÍCIES
La ràdio local protagonitza de nou bona part del veredicte dels premis Ràdio Associació

La ràdio local protagonitza de nou bona part del veredicte dels premis Ràdio Associació

La 20a edició reconeix espais de Ràdio Begues, Ràdio Sant Cugat, les ràdios locals de l’Alt Maresme i les de les terres de l’Ebre, entre d’altres

La 20a edició dels premis Ràdio Associació de Catalunya han reconegut diversos espais de ràdio de proximitat, entre ells emissores federades a la FMCLCat. En l’apartat del Premi Ràdio Associació a la Inclusió, el premi ha estat per  “La Casa Ofala”, de Ràdio Begues, de Begues, un podcast que dona veu al col·lectiu de persones refugiades. També s’ha atorgat una Menció de Qualitat: “El Club dels Bolats”, de Ràdio Sant Cugat-Cugat Mèdia. 

El Premi al Millor Programa de Ràdio Local ha estat per a “Un dia més”, d’UA1 Lleida Ràdio, un magazine de la plana de Lleida que combina informació local i general. Dues Mencions de Qualitat han estat per a: “Al dia Terres de l’Ebre”, de Ràdio Tortosa, Amposta Ràdio, Ràdio Delta, La Cala Ràdio, La Plana Ràdio i Ràdio Joventut; i per “Temporal Glòria. La cobertura de les Ràdios Locals de l’Alt Maresme”, de les emissores municipals de Tordera, Palafolls, Malgrat, Pineda de Mar i Calella. 

En la categoria de Millor Programa de Ràdio, una de les mencions de qualitat és per a “Íntimes”, de Ràdio L’Om Picassent, a la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.

La gala de lliurament de premis se celebrarà el proper dimecres 25 de març, a partir de les 19.30h, a la Sala Teatre  del CCCB.

Es pot consultar tota la relació de guardonats al següent enllaç:


http://radioassociacio.cat/els-periodistes-de-tribunals-i-demergencies-protagonitzen-el-llistat-de-guanyadors-dels-20ns-premis-radio-associacio/