NOTÍCIES
Les Jornades de Comunicació Local abordaran la situació dels drets de distribució musical amb la FMC i l'ACM

Les Jornades de Comunicació Local abordaran la situació dels drets de distribució musical amb la FMC i l'ACM

A Castellar del Vallès divendres també es farà un taller sobre gestió de xarxes socials en col·laboració amb el Col·legi de Periodistes

La jornada que la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya organitza aquest divendres 23 de novembre comptarà amb representants de les entitats municipalistes catalanes. Per una banda en nom de la Federació de Municipis de Catalunya hi assistirà la seva lletrada Mònica Ruiz, mentre que per part de l’Associació Catalana de Municipis serà el seu cap dels serveis jurídics, Albert Guilera, qui explicarà quina és la situació de les emissores en relació a les reclamacions de drets d’artistes i productors de música agrupats en entitats com AGEDI i AIE.

La segona part de les jornades oferiran, en col·laboració amb Col·legi de Periodistes de Catalunya, un taller sobre gestió de xarxes socials que anirà a càrrec de Pilar Yépez. En aquesta ocasió es vol posar èmfasi en temàtiques sobre com abordar situacions de crisi en relació a algunes notícies i/o situacions en contra el propi mitjà de comunicació. Yépez és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la Facultat de Ciències de la Informació de Sevilla. Ha estat directora creativa de diverses agències de màrqueting i actualment és directora creativa i sòcia fundadora de l’agència de màrqueting i comunicació digital Úbica Below.

Les jornades es faran a la sala d’actes del Mirador de Castellar del Vallès entre les 10 del matí i les 2 del migdia. Són gratuïtes, tot i que requereixen d’inscripció prèvia, i estan adreçades a responsables, personal laboral, col·laboradors de mitjans de comunicació locals i càrrecs electes dels Ajuntaments.